Storköksutrustning

Behöver du köpa storköksutrustning?
Vi har all sorts storköksutrustning och storköksmaskiner till riktigt bra priser och snabb leverans. GastroZogu är en direktimportör av köksutrustning och maskiner från bland annat Italien, Spanien, Tyskland och England. Vi garanterar bästa kvalitet och de absolut bästa priserna på olika köksmaskiner och köksutrustning till storkök. Vi utrustar storkök, restauranger, pizzerior,  skolor, kaféer, barer, klubbar och cateringfirmor med restaurangmaskiner och utrustning.

Direktimportör av storköksutrustning & storköksmaskiner

Köp storköksutrustning, restaurang- & storköksmaskiner, köksredskap och tillbehör från Gastrozogu. Vi säljer utrustning och maskiner för storkök, restauranger och professionell catering till riktigt bra priser. GastroZogu är en direktimportör av storköksutrustning och garanterar de bästa priserna i kombination med produkter av allra högsta kvalitet. Vi har alltid kundens behov i fokus och hos oss får du professionell hjälp i valet av köksutrustning och köksmaskiner till storköket. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring våra produkter.

 

 

Storköksutrustning

 

Snabb leverans av storköksutrustning & maskiner

Vi erbjuder både snabb och trygg leverans av alla våra produkter inom storköksutrustning och storköksmaskiner. Fraktkostnaden baseras på utrustningens/maskinernas vikt vid beställningen. Vi sänder alla produkter med transportfirmor som erbjuder tryggast och snabbast leverans. Vi sammarbetar med Postnord, DHL, UPS och DSV och leveranstiden är vanligtvis 2-7 arbetsdagar.

Ett urval av våra maskiner och utrustning till storkök

Här finns ett urval av våra kategorier inom utrustning och maskiner till restauranger och storkök. Vårt stora sortiment av restaurangmaskiner och köksredskap online garanterar att du alltid enkelt kan beställa de produkter som just ert kök behöver. Köp en pizzaugn till pizzerian, bagerimaskin till konditoriet, kaffemaskin till hotellet, diskmaskin till restaurangen eller köksutrustning till storköket och skolmatsalen. Vi har även vanlig restaurangutrustning.

Storköksutrustning kategorier

Kontakta oss om ni behöver hjälp

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp! Kanske ni har funderingar kring vilken köksmaskin som passar just er verksamhet bäst eller vilket utrustning som behövs för ett nyöppnat storkök.

E-post: info@gastronomiazogu.se
Telefon: 0455 – 10 808

 

Storköksmaskiner