VÅRT FÖRETAG
säljer utrustning för storkök och produkter som behövs för professionell catering. Vi utrustar faciliteter såsom restauranger, pizzerior, bröllopslokaler, matsalar, skolor och förskolor, kaféer, barer, klubbar och cateringfirmor med gastronomiutrustning av högsta kvalitet – alltid med kundens behov i fokus.
Vi arbetar med stora tillverkare och distributörer av cateringutrustning i Europa
GastroZogu är även en direktimportör av storköksutrustning från många tillverkare från länder som Italien, Spanien, Tyskland, England etc. och garanterar absolut bäst priserbjudande i kombination med produkter av högsta kvalitet.
Vi har möjlighet att utrusta alla cateringanläggningar i hela landet. Hos vårt företag får du professionell hjälp i valet av utrustning och de bästa priserna på alla produkter som behövs för att utföra professionell catering.

BESÖKSADRESS
Hokavägen 111-2, 374 92 Asarum
KUNDTJÄNST TELEFON 0455 – 10 808
KUNDTJÄNST E-POST info@gastrozogu.se

TRANSPORTFIRMOR

Fraktkostnaden baseras på beställningens vikt. Vi sänder alla beställningar med transportfirmor som erbjuder tryggast och snabbast leverans. Vi sammarbetar med Postnord, DHL, UPS och DSV.
Leveranstiden är vanligtvis 2-7 arbetsdagar

DIREKTIMPORTÖR
GastroZogu är en direktimportör av storköksutrustning från olika tillverkare som Italien, Spanien, Tyskland, England etc. och garanterar absolut bäst priserbjudande i kombination med produkter av högsta kvalitet.

STORKÖKSUTRUSTNING
Vi utrustar faciliteter såsom Restauranger, Pizzerior, Bröllopslokaler, Matsalar, Skolor och Förskolor, Kaféer, Barer, Klubbar och Cateringfirmor med Gastronomiutrustning av högsta kvalitet – alltid med kundens behov i fokus.

Vi betjänar varje kund individuellt, noggrant och ärligt vid val av produkter för att kunna ge maximal tillfredsställelse till ett attraktivt pris. Vi erbjuder produkter från seriösa leverantörer.