Gastro Zogu – Köpvillkor
Gatrozogu säljer utrustning för storkök och produkter som behövs för professionell catering. Vi utrustar faciliteter såsom restauranger, pizzerior, bröllopslokaler, matsalar, skolor och förskolor, caféer, barer, klubbar och cateringfirmor med gastronomiutrustning av högsta kvalitet – alltid med kundens behov i fokus. Vi betjänar varje kund individuellt, noggrant och ärligt vid val av produkter för att kunna ge maximal tillfredsställelse till ett attraktivt pris. Vi erbjuder produkter från seriösa leverantörer.

Vi arbetar med stora tillverkare och distributörer av cateringutrustning i Europa

Gastrozogu är även en direktimportör av storköksutrustning från många tillverkare från länder som Italien, Tyskland, England, Holland mm. och garanterar absolut bäst priserbjudande i kombination med produkter av högsta kvalitet.

Vi har möjlighet att utrusta alla cateringanläggningar i hela landet. Hos vårt företag får du professionell hjälp i valet av utrustning och de bästa priserna på alla produkter som behövs för att utföra professionell catering.

Dina personuppgifter

Vi utför all insamling och behandling av personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning.

Vid en beställning av produkter från oss på Gastrozogus sparas din information i våra system för att kunna skicka ut eventuella fakturor men också för att skicka ut direktreklam om du accepterar att få nyhetsbrev via oss. Väljer du att registrera ett konto hos oss och därmed bli en fast kund kommer dessa nyhetsbrev att skickas utan att du själv klickar i kryssrutan nedan för att få dessa.

Utöver information kring ditt kommande besök kan vi också komma att skicka annan information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. I förhållande till dig som inte väljer att bli kund gör vi detta baserat på den legala grund som i GDPR kallas berättigat intresse.

Om du har några frågor hur vi hanterar din data i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss på Gastrozogus på adressen info@gastrozogu.se

Frakt- och Leveransinformation

För alla produkter som köpts via denna webbplats tillkommer fraktavgift från 95 sek och beräknas automatisk vid kassan beroende på din order och ort. Det är viktigt att ni uppger rätt namn och leveransadress. Vid felaktiga uppgifter tillkommer extrakostnader enligt DHL prislista som vi fakturerar i efterhand.

Vi sänder alla små beställningar via DHL , UPS , DSV och flera andra transportfirmor

Leveranstider är 3-12 arbetsdagar

Inspektion av levererad vara från Gastrozogu.se

Du som kund har vid leverans av dina beställning ansvar att alltid kontrollera noggrant förpackningen/förpackningarna efter skador innan du skriver under den medföljande leveranssedeln som speditören har med sig. Vid skador ska detta dokumenteras av dig som kund på följesedeln noggrant. Meddela även speditören att du inte tar emot denna skadade produkt och att den ska skickas tillbaka. Obs! Tänk på att kontrollera paketet noga vid leverans. Synliga fraktskador måste anmälas direkt till transportören och kan inte reklameras i efterhand. Osynliga skador måste anmälas inom 7 dagar. Anmälan som kommer in senare kan inte ersättas.

All reklamation av skadat gods ska rapporteras till oss på Gastrozogu via vår reklamationssida som finns på https://www.gastrozogu.se/reklamation-aterkop/ tänk på att en reklamation inte godkänns om inte följesedel med information om skadan medföljer!

Eventuella skador på dina varor ska skickas till oss via ovan länk senast 24 timmar från det att varan tagits emot av dig som kund och skada noterats.

Vi jämför alltid fraktavgifter vid varje försändelse för att hålla nere priset.

Mottagning av din sändning i gott skick:
När beställningen lämnar oss eller tillverkaren blir det din egendom. Var noga med att kontrollera din försändelse för skador och eller brister. Om det är några problem med din försändelse vänligen notera det på fraktsedeln och begära en inspektion av transportföretaget. Vi är här för att hjälpa dig om du behöver oss. Om du hittar dold skada ska du spara alla kartonger, lådor och förpackningsmaterial för inspektion.

Du kan ångra ditt köp endast om din beställning inte har behandlats eller skickats av oss.
14 dagar öppet köp på produkten som inte är monterad och i oöppnat skick. Gäller ej vid köp av REA-produkter eller extra beställningsvaror eller FÖRETAG

Om avtalet gäller en specialtillverkad vara eller en vara som fått en tydlig personlig prägel gäller ej ångerrätt.

Priser och betalning

Alla priser är exkl. moms och vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av www.gastrozogu.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar, fakturaavgift 45 kr

Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %

Kortbetalning

Säkra kortbetalningar
Du är säker när du använder svea checkout tjänster, vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och för kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA/SecureCode) vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass eller motsvarande

Leasing

Vi har även samarbete med Wasa Kredit som erbjuder leasing

Inköpt varor exkl moms Leasing / månad / 36 månader exempel

50.000 kr ca 1.543 kr
70.000 kr ca 2.129 kr
95.000 kr ca 2.931 kr
135.000 kr ca 4.165 kr
171.000 kr ca 5.267 kr
250.000 kr ca 7.714 kr

Returer :
Returer sker på egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan i fråga till oss på lagret (Viktig att produkten skickas med hemleverans som företagspaket och inte till ett serviceställe )

För ej uthämtad vara:
För alla paket som inte hämtas ut debiteras kunden en avgift på 300 kr. ( vid större och tyngre gods så debiteras den faktiska fraktkostnaden)
Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för hantering, expeditionsavgift och returfrakt.
Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss.
Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Att returnera paketet är ofta billigare än att inte hämta ut det.
Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Vid retur av varor betalar du själv returfrakt kostnaden (ska skickas som företagspaket, hemleverans).
Så fort vi får godset tillbaka krediterar vi varan men debiterar för frakt.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala fraktkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Garantier:
Alla garantier för produkterna lämnas av respektive tillverkare och gäller 6 – 12 månader, beroende på tillverkare.
En del av produkterna har garanti upp till 24 månader på elektriska reservdelar
OBS VIKTIGT
Om garanti ska gälla eller godkännas så ska:
All elinstallation 400 v ska utföras av behörig elektriker och styrkas med kvitto/faktura av elfirma/elektriker

Vi är här för att hjälpa och bistå med att försöka lösa alla eventuella problem.

Tack för att ni väljer att handla av oss ​​och vi ser fram emot att få behandla din order. Kom ihåg att vi är här för att betjäna dig som kund