Restaurangutrustning

Behöver du ny restaurangutrustning till din restaurang så har du hittat helt rätt. Förutom utrustning så har vi även all sorts storköksutrustning och restaurangmaskiner till riktigt bra priser och snabb leverans. GastroZogu är en direktimportör av maskiner och utrustning från bland annat Italien, Spanien, Tyskland och England. Vi garanterar bästa kvalitet och de absolut bästa priserna på restaurangutrustning. Vi utrustar bland annat storkök, restauranger, pizzerior,  skolor, kaféer, barer, klubbar och cateringfirmor.

Direktimporterad restaurangutrustning

Köp restaurangutrustning, köksredskap och restaurangmaskiner från Gastrozogu. Vi säljer utrustning till alla slags restauranger till riktigt bra priser. GastroZogu är en direktimportör av restaurangutrustning och garanterar de bästa priserna i kombination med produkter av allra högsta kvalitet. Vi har alltid kundens behov i fokus och hos oss får du professionell hjälp i valet av utrustning till din restaurang. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig om du har några frågor om våra produkter.

 

Restaurangutrustning

Snabb leverans av utrustning och restaurangprodukter

Vi erbjuder både snabb och trygg leverans av alla våra restaurangprodukter. Fraktkostnaden baseras på restaurangutrustningens vikt vid beställningen. Vi sänder alla restaurangprodukter med transportfirmor som erbjuder tryggast och snabbast leverans. Vi samarbetar med Postnord, DHL, UPS och DSV och leveranstiden är vanligtvis 2-7 arbetsdagar.

Stort sortiment av restaurangutrustning online

GastroZogu har ett väldigt brett och stort sortiment av restaurangutrustning i vår webbutik. Nedan kan ni se ett urval av våra kategorier inom utrustning, maskiner och tillbehör till restauranger. Vårt stora sortiment online garanterar att du alltid enkelt kan beställa de produkter och den utrustning som just er restaurang eller kök behöver. Här kan du köpa en ny kyl eller frys, beställa en ugn till er pizzeria, köpa en kaffemaskin till hotellet, diskmaskin till konditoriet eller restaurangmaskiner till storköket.

Ladda gärna ner och titta i vår katalog!

Ett urval av restaurangtrustning kategorier

 

Utrustning för restauranger

Hör av er till oss

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om ni behöver hjälp! Kanske ni har funderingar kring vilken restaurangutrustning som passar just er verksamhet eller vilka maskiner som bäst skulle fungera på er restaurang. Vi garanterat de bästa priserna och restaurangprodukter av absolut högsta kvalitet.

Kontaktuppgifter

Skicka ett mail till oss eller slå en signal!

E-post: info@gastronomiazogu.se
Telefon: 0455 – 10 808+