Restaurangutrustning

Vi säljer och levererar restaurangutrustning och maskiner i bästa kvalitet till de bästa priserna till catering, storkök, skolkök och restauranger i hela Sverige. Vi  hjälper dig att hitta rätt restaurangutrustning och behöver du rådgivning och support efter ditt köp så är det bara att kontakta oss. Vårt mål är att du skall vara 100% nöjd med ditt köp.

Restaurangutrustning till storkök & catering

Med många års erfarenhet och vår breda kompetens har vi snabbt och effektivt hjälpt alla möjliga sorters restauranger, stora som små, med utrustning. Vi levererar restaurangutrustning till storkök, restauranger, caféer, cateringföretag, skolmatsalar och hotell med flera. Vi arbetar med stora tillverkare och distributörer av cateringutrustning i Europa. Gastronomia Zogu är även en direktimportör av storköksutrustning från många tillverkare från länder som Italien, Spanien, Tyskland, England med flera och garanterar absolut bäst priserbjudande i kombination med produkter av högsta kvalitet.

Vi är din partner för restaurangutrustning på nätet.

Vi har ett riktigt stort sortiment av restaurangutrustning anpassad för alla sorters restauranger, caféer och storkök. Samtliga produkter är av hög kvalitet och testade för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet. Välj den restaurang och köksutrustning som passar din verksamhet.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

 

Restaurangutrustning Gastro